Како пролеће полако али сигурно мења дугу зиму, тако је и на простору Спортског центра Младост све више активности. На све стране, уз бројне посетиоце и кориснике спортских терена, чују се машине којима вредни радници ове установе свакодневно одржавају пре свега зелене површине. Уз те свакодневне радове, приметни су и радови на побољшању инфраструктуре и изградњи нових садржаја.

’Након спроведеног поступка јавне набавке на простору градског базена почели су радови на изградњи дечјег игралишта. Посао су добила два чачанска предузећа и уместо превазиђеног и мало коришћеног голф терена биће постављена модерна дечја играоница која ће бити на располагању нашим суграђанима 24 сата дневно. Ту ће такође бити изграђен и паркинг простор за бицикле наших бројних посетилаца у току купалишне сезоне’’ – рекао је вд директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Установа је у претходном периоду улагала и у развој спортске и рекреативне инфраструктуре и ван њеног простора. Ту пре свега мислимо на дечју играоницу и теретану на отвореном која је направљена на Љубић кеју.

‘’Морам изразити велико задовољство, јер свакодневна слика са тог новог садржаја најбоље илуструје да је направљен пун погодак. Ми смо као установа учествовали са пројектом у акцији ‘’Заједници заједно’’ коју финансира компанија НИС. Ових дана се у сарадњи са Градским зеленилом приводе крају радови на пејзажном уређењу ове играонице, која ће следеће седмице бити и званично отворена’’ – не скрива задовољство вд директор Стеванић.