Бар када је су у питању временске прилике варљиво лето 2018.године донело је доста проблема и активностима у току купалишне сезоне. То је основни разлог што је полагањем завршног испита пред сам крај јула окончана друга смена школе пливања Спортског центра Младост.

“Они који су похађали школу пливања у преподневном термину су успешно положили зацршни испит. Њих 46 је успешно савладало тајне пливања. Имали смо и по подневну смену, али су због кише одложена три часа, тако да ће тек уследити полагање завршног испита. Било како било ми у уторак 31.јула почињемо трећу смену и надам се да ћемо без обзира што до краја сезоне има више од месец дана успети да је завршимо. У Спортском центру Младост једноставно не памтимо овако лето, али шта је ту је. Гледамо у небо и верујемо да ће Чачани бар у августу имати прилику да уживају у чарима купања“ – рекао је координатор школе пливања Драган Савковић.

Сви заинтересовани за трећу смену школе пливања упис могу извршити у уторак 31.јула у 8,30 на градском базену. Све информације можете добити на број телефона 064/641 2785.