Чекало се, али и дочекало. Први августовски викенд је коначно донео право летње време, на одушевљење великог броја купача, који су у протеклих месец дана били ускраћени уживањем у води захваљујући лошим временским приликама. Да су Чачани са нестрпљењем чекали идеалне летње услове најбоље илуструје слика са градских базена, које су протеклог викенда посетиле хиљаде наших суграђана.

“Коначно смо на неки начин испунили нашу обавезу да угостимо велики број купача. Морам истаћи задовољство јер смо упркос огромном броју купача са безбедносне стране одрадили посао на најбољи начин. Више је него очигледно да су се наши суграђани ужелели купања и верујем да ће дани пред нама бити такви да сезона на неки начин буде успешна. Ми смо од почетка јуна мобилни и спремни и очекујем да наредних двадесетак дана буду на највишем нивоу. Да би смо пре свега нашим суграђанима који раде омогућили да уживају у купању, одлучили смо да уведемо ноћно купање. Прво је већ у среду 8.августа од 20 до 22 часа и тада ће улаз бити бесплатан. За петак и суботу такође планирамо ноћно купање, када ће базени радити од 8:30 до 22 часа. Желимо да надоместимо све оне кишне дане, када на жалост купања није било“ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Подсећамо да је планирано да купалишна сезона траје до 2.септембра, али су у СЦ Младост размишља да уколико временски услови дозволе буде и продужена током септембра.