Један од најпопуларнијих садржаја купалишне сезоне на градским базенима је већ традиционална школа пливања. У претходним годинама, а и деценијама на хиљаде наших суграђана су управо похађајући школу пливања савладали тајне овог, не само спорта, већ и нечега што је свакодневница у животу. И ове године СЦ “Младост“ организује школу пливања, која ће почети првом сменом у понедељак 18.јуна.

“И ове године потпуно спремни улазимо у нову сезону школе пливања. Као што је планирано прва смена ће стартовати у понедељак 18.јуна. Обезбедили смо довољан број лиценцираних инструктора, који ће наше полазнике увести у тајне пливања. Свака смена ће трајати по десет радних дана. У пре подневном термину часови ће се одржавати од 8,30 до 10 сати, док ће по потреби бити организоване и по подневне смене које ће почињати у 19 часова. За полазнике школе пливања ће бити обезбеђен мали базен, као и плићи део великог олимпијског базена. Уколико буде одлагања због лошег времена, ти дани ће бити надокнађени, тако да сваког полазника очекује 10 радних дана по сат и по“ – рекао је координатор школе пливања Драган Савковић.

Све информације везане за школу пливања можете добити путем телефона 064/641 2785(Драган Савковић) и 065/ 34 44 406(Горан Глишовић). Цена школе пливања је 1500 динара, за двоје деце из исте породице 2000 динара, док уколико из једне породице има три полазника треће дете је бесплатно.

Спортски центар Младост ове сезоне је припремио и једну новину за припаднице лепшег пола. Новина ће бити Аква аеробик, за који ће бити задужен професор Горан Глишовић. Све заинтересоване даме могу се у вези овог вида вежбања и рекреације информисати на бриј телефобна 065/34 44 406

Подсећамо да ће од понедељка градски базени имати продужено радно време. Капије ће се за посетиоце отварати у 8,30 и базени ће радити до 20 часова.