Под покровитељством града Чачка, а у организацији Спортског центра Младост у понедељк, 23. децембра, одржаће се Новогодишње игре без граница, у спортској хали Младост (Плава хала) у Атеници, са почетком у 18 часова.

У играма учествује 160 такмичара, узраста 7 и 8 година (2011. и 2012. годиште), подељених у 16 екипа (екипе школице из области образовања, уметности и спорта ), којe ће се надметати у традиционалним и модерним спортским дисциплинама.

Три првопласиране екипе ће добити пехаре,а за све такмичаре обезбеђене су медаље, захвалнице за учешће и  новогодишњи пакети.

Учесници:

 1. Спортско удружење „FIT UP”, Чачак
 2. Едукативни центар „МАЛАЦ ГЕНИЈАЛАЦ ”, Чачак
 3. Едукативни центар„ МАЛАЦ ГЕНИЈАЛАЦ”, Горњи Милановац
 4. Клуб реалног аикидоа „АНЂЕО”, Чачак
 5. Фудбалски клуб „БОРАЦ”, Чачак
 6. Центар корективне гимнастике„ СОКОЛАНА”, Чачак
 7. Одбојкашки клуб „БОРАЦ”, Чачак
 8. Образовни центар „СВЕТИ САВА”, Чачак
 9. Фудбалски клуб „МЕТАЛАЦ”, Горњи Милановац
 10. Плесни студио „STAR DANCE STUDIO”, Чачак
 11. Кошаркашки клуб „МЛАДОСТ”, Чачак
 12. Атлетски клуб „ЧААК”, Чачак
 13. Школа страних језика „LITTLE BIG BEN”, Чачак
 14. Фудбалски клуб „АРЕС”, Чачак
 15. Играоница „MY SPACE”, Чачак
 16. Карате клуб „ЧАЧАК”, Чачак

Са својим кореографијама, представиће се публици  плесни клуб „STAR DANCE STUDIO“, КУД „Дуле Милосављевић Желе”, балетски студио Дома културе “Adagio As”.

Након спортског дела Новогодишњих игара без граница, за све присутне малишане, биће организован пригодан новогодишњи програм, уз сликање са Деда и Баком Мраз, принцезама, вилама и другим маскотама.

Генерални покровитељ Игара је компанија „Дунав осигурање” која се заједно са Спортским центром  „Младост” постарала да сваки од учесника буде дарован богатим новогодишњим пакетићем. Захваљујемо се и нашим осталим пријатељима без чије подршке ова манифестација не би успела!

Манифестацију су подржали тренер Борца Марко Мариновић и тенисерка Ивана Јоровић.

Овим путем позивамо све заинтересоване, да нам се придруже у намери да нашој деци улепшамо  дан, пружајући им подршку и прилику  да се покажу!

Будите и Ви подршка овог великог догађаја за наше малишане!

СЛОБОДАН УЛАЗ!