У организацији Спортског центра “Младост“ и школе спорта “Каспер“ у четвртак ће се на градским базенима одржати “Игре на води“. У овој спортско рекреативној манифестацији ће учествовати екипе сачињене од ђака виших разреда основних школа. Они ће се надметати у пет атрактивних дисциплина на води.

“Одлучили смо се да по први пут организујемо ову манифестацију за овај узраст. Свака екипа ће бројати по пет чланова, од којих најмање једна мора бити девојчица. Учесници ће се такмичити у играма штафета са пилатес лоптом, лутајући обручеви и црвићи, сакупљање лоптица и тегића, бушење балона и штафета. Позивам гледаоце да дођу у што већем броју и бодре наше младе такмичаре у овом атрактивном надметању“ – рекао је Небојша Шарчевић из школе спорта “Каспер“.

За најуспешнију екипу је обезбеђен пехар, док ће чланови три првопласирана тима добити медаље. До сада се пријавило четири екипе, тако да уколико има заинтересованих могуће је да учествују још два тима. Игре на води почињу у 19 часова на великом базену, тако да ће у четвртак 4.јула радно време базена за посетиоце бити до тог термина. Улаз на ову манифестацију биће бесплатан. Све остале информације можете добити на бројеве телефона 061/215 45 46 и 064/445 12 78.