Форум привредника и Спортски центар Младост уз подршку града Чачка организују друге Радничке спортске игре. Свечано отварање је у недељу у 12 часова на Градском тргу где ће бити представљени сви учесници. Игре ће отворити градоначелник Милун Тодоровић. На овогодишњим играма учествоваће 400 такмичара више него лане, тачније 1504 радника из 72 фирме. Најбројнија екипа ће и ове године бити Унипромет са 110 такмичара. Најмасовније дисциплине су атлетика са 650 учесника и мали фудбал са 489.

Такмичење ће се одржати у малом фудбалу, шаху, баскету, рукомету, одбојци, надвлачењу конопца, стоном тенису, трчању на 100м, 400м, штафети 4×100м, бацању кугле, скоку у даљ, пикаду, бадминтону и обарању руку.

Већ у недељу крећу такмичења у одбојци, малом фудбалу, баскету, стоном тенису и бадминтону.

Ова масовна спортска манифестација је прошле године заживела у нашем граду након дугог низа година. Основни циљ је зближавање и дружење Чачанки и Чачана који су запослени у привредним субјектима нашег града. Наравно, да кроз дружење и спортско надметање један од основних циљева треба да буде и што масовније бављење спортом са жељом да се остваре што бољи резултати, али првенствено да сви здраво живимо. Поред наведеног, Радничке спортске игре ће на прави начин представити привреду, али и град Чачак у целини. Слика препуних спортских терена Спортског центра Младост ће верујемо и ове године бити најлепша разгледница нашег града.

Игре ће се и ове године одржати под мотом: “Од правилног старта до сигурног циља“.