Спортски центар “Младост“ у сарадњи са спортском академијом “Каспер“ другу годину за редом организује школу клизања. Школа ће стартовати са радом првог дана фебруара, и трајаће седам дана.

“Имамо одличну сарадњу са СЦ “Младост“ и као плод тога је дошло до договора да и ове сезоне организује школу клизања. Прошле године смо се по први пут упустили у овај пројекат, и имамо одлична искуства. Битно је напоменути да деца на сваком часу треба да буду у пратњи родитеља и то се посебно односи на апсолутне почетнике млађег узраста. Уколико деца поседују своје клизаљке требало би да их понесу, а ми ћемо и ове године имати првенствени циљ да што више наших младих суграђана уведемо у свет клизања и да прихвате овај атрактивни зимски спорт на најлепши могући начин“ – рекао је Небојша Шарчевић из “Каспера“.

Уз Шарчевића школу клизања ће водити професори Невена Каличанин и Снежана Лукић. Број полазника је ограничен, а пријаве се врше до 27.јануара путем телефона 062/10 72 007. Као и прошле године школа клизања ће бити бесплатна, а часови ће се одржавати од 1. до 7.фебруара у интервалу од 10,30 до 11,15 часова.