Коначно право летње време у Чачку је утицало да се стекну услови за купалишну сезону на какву смо навикли протеклих година. Поред бројних посетилаца и купача и полазници школе пливања свакодневно спроводе своје активности и полако али сигурно савладавају тајне пливања. За разлику од прве две смене које су због временских услова трајале изузетно дуга, трећа ради пуним темпом и одвија се свакога дана.

“Дочекали смо лети, а томе се поред нас у СЦ Младост највише радују и бројни купачи. Трећа смена школе пливања ради онако како смо навикли и спроводи се свакодневно у два термина. Очекујемо завршетак и полагање испита у четвртак, а већ у петак 10.августа и старт још једне, четврте смене. Базен је коначно оживео и представља праву летњу оазу, и надамо се да ће август надоместити велики број пропуштених дана за купање током јула месеца“ – рекао је координатор школе пливања Драган Савковић.

Подсећамо да захваљујући временским условима почиње и ноћно купање на градским базенима. Прво купање у термину од 20 до 22 часа је у среду 8.августа уз бесплатан улаз.