Рок за пријављивање екипа за треће Радничке спортске игре је продужен за седам дана. Све заинтересоване екипе које се до сада нису пријавиле могу то учинити до среде 8.маја. Разлог продужетка рока за пријављивање екипа је што многе фирме и предузећа због нерaдних дана нису биле у могућности да се благовремено пријаве за учешће на овој већ традиционалној спортско рекреативној манифестацији.

“До сада се пријавило преко 50 екипа, са укупно око 1200 такмичара у свим дисциплинама. Свесни смо да су многе фирме и предузећа саставили Ускршњи и Првомајски празник, тако да објективно нису били у прилици да се благовремено пријаве. То је и основни разлог да смо рок продужили до 8.маја, па овим путем позивам све заинтересоване да се благовремено пријаве и узму учешће у овој масовној спортској манифестацији“ – рекао је председник организационог одбора РСИ Зоран Томашевић.

Подсећамо све заинтересоване да уредно попуњене формуларе могу предати сваког радног дана у просторијама Спортског центра Младост које се налазе на Градском стадиону или на емаил: rsicacak@gmail.com .

Додатне информације се могу добити на телефон 064/13-41-410, 060/63-55-202 или путем упита на претходно наведени мејл Спортског центра Младост rsicacak@gmail.com .