Спортски центар Младост , под покровитељством Града Чачка и у сарадњи са Форумом привредника Чачка, организује треће Радничке спортске игре града Чачка у периоду од 26.05.2019. до 02.06.2019. године.

За учешће на. Радничким спортским играма позивају се све установе, предузећа и предузетници са територије града Чачка.
Радничке спортске игре имају за циљ окупљање што већег броја запослених ради промоције здравих стилова живота и рекреације, промоције спорта, међусобног упознавања и зближавања, као И промоције привреде града Чачка.

Такмичење ће се одржати у следећим спортовима:

-атлетика (бацање кугле, скок у даљ, трчање на 100, 400, 1000м, штафета 4×100м и надвлачење конопца)
-мали фудбал
-шах
-баскет
-рукомет
-одбојка
-бадминтон
-стони тенис
-стреличарство
-пикадо
-обарање руку

У свим спортовима могу се пријавити мушке и женске екипе. За сваку дисциплину у мушкој и женској конкуренцији, обезбеђени су пехари.
Пријава екипа је од 22.03.2019. до 30.04.2019. у Спортском центру Младост , улица Градски бедем бр.2 , од 09.00 до 14.00 или на емаил: rsicacak@gmail.com .

Пријаве морају бити попуњене искључиво у електронској форми . Прецизно дефинисатиучеснике у свакојдисциплини. Један такмичар може учествовати највише у две дисциплине. Обавезно уз пријаву доставити И копије личних карата учесника, ради идентификације пре почетка такмичења. Пријава мора бити оверена и потписана одовлаштеног лица у фирми или институцији, и предате организационим одбору.

Додатне информације се могу добити на телефон 064/13-41-410, 060/63-55-202 или путем упита на претходно наведени мејл Спортског центра Младост rsicacak@gmail.com .

Молимо вас да се придржавате наведеног рока, јер по његовом истеку пријаве се неће узимати у обзир.

Бројем пријављених чланова екипе, поред такмичара, треба обухватити и број других учесника ( тренер, вођа екипе итд.)

С’ поштовањем,
Председник организациониг одбора Зоран Томашевић