По најавама метеоролога пред нама је веома топао викенд са тропским температурама. То се поклопило и са почетком летњег распуста за ученике основних школа, па је руководство Спортског центра Младост донело одлуку да у петак и суботу градски базени раде од 8,30 до 22 часа.

“Сведоци смо да је због лошег времена купалишна сезона на градским базенима каснила. Ми смо стартовали прошле суботе и веома смо задовољни посетом у првој седмици рада. С’обзиром да су наши суграђани дуго чекали право летње време, а и да се основци распуштају, донели смо одлуку да базени 14. и 15. јуна раде продужено до 22 часа. Максимално спремни дочекујемо предстојеће тропске дане. Све службе за безбедан и организован рад на базенима су потпуно спремне, па позивам све наше суграђане да уживају у купању и сунчању“ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Подсећамо да је цена дневне карте 150 динара. У продаји су и месечне карте по цени од 2000 динара, док сезонске коштају 4000 динара. Месечне и сезонске карте можете купити у просторијама СЦ Младост на Градском стадиону сваког радног дана од 8 до 15 часова.