У Спортском центру Младост све је спремно за почетак тениске сезоне. Бели спорт који је у последњих двадесетак година доживео праву експанзију у Србији је и даље веома популаран међу бројним Чачанима свих узраста. Најстарији тениски терени у Чачку су спремни да приме верујемо бројне заљубљенике у овај спорт.

’’Ми смо у последње време урадили реконструкцију сва четири тениска терена. Подлога је комплетно промењена, стављене су нове линије и мреже, тако да су се стекли сви неопходни услови за играње тениса. Надам се да ће одзив наших суграђана бити већи него претходних година и уједно их позивам да уживају у чарима овог лепог и атрактивног спорта на нашим теренима’’ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Терени се могу изнајмљивати сваког дана у предстојећој сезони. Резервацију термина можете извршити лично или путем телефона 064/46 82 437.

Још једна новина ове сезоне биће везана за простор око тениских терена у Спортском центру Младост. Наша установа је прошле године подржала максимално пројекат RENT A BIKE, који су покренули град Чачак и Паркинг сервис. Један од пунктова за изнајмљивање бицикала је био у оквиру Градског стадиона. Одлучено је да од ове сезоне пункт буте премештан код тениских терена, како би био доступнији бројним посетиоцима најлепшег дела нашег града.