Sve je spremno za početak nove kupališne sezone. Kapije gradskih bazena su za sve posetioce otvorene u ponedeljak 13. juna u 8,30. Podsećamo vas da je cena dnevne karte 200 dinara, i da se nije menjala u odnosu na prošlu godinu.

“Očekujemo uspešnu sezonu. Obavili smo sve neophodne pripremne radnje, tako da potpuno spremno očekujemo naše brojne posetioce. Obezbeđene su spasilačka, redarska i medicinska služba, koje će biti u službi kupača. Uspeli smo da nabavimo još 100 novih ležaljki tako da će posetioci bazena imati svakako veći komfor prilikom boravka. Takođe smo i rekonstruisali korito malog bazena, koji je sada posebno popularan zbog novog tobogana koji je napravljen prošle godine. Nadamo se i lepom vremenu i verujem da su pred nama dani koji će proteći u zadovoljstvu naših posetilaca“ – rekao je vd direktor SC “Mladost“ Matija Bratuljević.

Cena sezonske karte je 4.000 dinara, a mesečne 2.000 dinara. Korisnici kartice Tri plus pojedinačnu sezonsku kartu će moći da nabave po ceni od 2.000 dinara, dok porodična sezonska karta za korisnike Tri plus staje 7.500 dinara. Prijava i plaćanje svih ovih karti će se vršiti na biletarnici bazena.

Jedan od tradicionalnih i veoma popularnih sadržaja tokom kupališne sezone je i škola plivanja. Ove sezone je SC “Mladost“ organizuje u saradnji sa Akademijom sporta “Kasper“. Planirano je da prva smena škole plivanja startuje krajem juna. Termini škole plivanja su od 8,30 do 10, odnosno od 18,30 do 20 časova.

U SC “Mladost“ se nadaju uspešnoj kupališnoj sezoni. Pozivaju se svi posetioci da poštuju kućni red na bazenima i tako u saradnji sa službama koje će raditi daju doprinos uspešnom i lepom letu na gradskim bazenima. Radno vreme gradskog bazena je svakog dana od 8,30 do 20 časova.