Установа за физичку културу Спортски центар “Младост“ обавештава грађане Чачка и своје кориснике и посетиоце о следећим корацима који су предузети у складу са актуелном ситуацијом и проглашавањем ванредног стања на територији републике Србије.

Сходно одлукама и наредбама Градског штаба за ванредне ситуације сви објекти којима руководи СЦ “Младост“ су затворени за кориснике до даљег. То се пре свега односи на затворене спортске објекте(хала Младост, Соколски дом, зграда Градског стадиона).

С’обзиром да је у склопу установе велики број отворених спортских терена и игралишта, СЦ “Младост“ апелује на све наше суграђане да се понашају у складу са одлука које су проистекле проглашавањем ванредног стања и да се уздрже од коришћења истих. Поједини отворени терени који имају техничку могућност затварања су и затворени, али се још једном апелује на коришћење оних које је технички немогуће закључати и затворити.

У току данашњег дана дежурни радници СЦ “Младост“ су извршили дезинфекцију управне зграде Градског стадиона. У току сутрашњег дана ће се наставити са овим радовима тако да ће се обавити дезинфекција хале Младост, Соколског дома, као и отворених дечјих игралишта у Чачку.
Спортски центар “Младост“ још једном апелује на све грађане Чачка да буду свесни озбиљности ситуације у којој се налази наша земља и да најпре својим примером и одговорним понашањем дају допринос у борби против тренутно највећег непријатеља целокупног човечанства.