Под покровитељством Града Чачка 24. децембра 2018.год., одржаће се Новогодишње игре без граница, у спортској хали Младост (Плава хала) у Атеници, са почетком у 18 часова.

Организатори су Фитнес центар  „ФИТ УП“ и Едукативни центар“МАЛАЦ ГЕНИЈАЛАЦ ЧАЧАНИН“, у сарадњи са СПОРТСКИМ ЦЕНТРОМ МЛАДОСТ, клубом реалног аикидоа „АНЂЕО“ , и играоницом „МАЛИ ЗАБАВНИК“.  Учествују школице из Чачка и Горњег Милановца.

У Играма учествује 160 такмичара, узраста 7 и 8 година (2010. и 2011. годиште), подељених у 16 екипа (екипе школица из области образовања, уметности и спорта ), који ће се надметати у традиционалним и модерним спортским дисциплинама.

Три првопласиране екипе ће добити пехаре,а за све такмичаре обезбеђене су медаље, захвалнице за учешће и  новогодишњи пакети.

Учесници:

 1. Фитнес центар- школа спорта „FIT UP“ „, Чачак
 2. Едукативни центар“МАЛАЦ ГЕНИЈАЛАЦ“, Чачак
 3. Едукативни центар“МАЛАЦ ГЕНИЈАЛАЦ“, Горњи Милановац
  4 и 5.   Клуб реалног аикидоа „АНЂЕО“ , Чачак
  6.Играоница „МАЛИ ЗАБАВНИК“, Чачак
  7.Фудбалски клуб „МЕТАЛАЦ“, Горњи Милановац
  8.Кошаркашки клуб „МЛАДОСТ“, Чачак
  9.Фудбалски клуб „АРЕС“, Чачак
  10.Одбојкашки клуб „ЧА“, Чачак
  11.Фудбалски клуб „БОРАЦ“, Чачак
  12.Атлетски клуб „ЧААК“, Чачак
  13.Центар корективне гимнастике „СОКОЛАНА“, Чачак
  14.Школа страних језика „LITTLE BIG BEN“,, Чачак
  15.Карате клуб „ЧАЧАК“, ЧАЧАК
  16.Плесни студио „STAR DANCE STUDIO“, Чачак

Са својим кореографијама, представиће се публици  Плесни клуб „STAR DANCE STUDIO“, КУД „БАМБИ“,  Балетски студио Дома културе “Adagio As” и Клуб реалног аикидоа „АНЂЕО“  (борилачка кореографија -кате). Сви извођачи ће бити награђени новогодишњим пакетићима.

Након спортског дела Новогодишњих игара без граница, за све присутне малишане, биће организован пригодан Новогодишњи програм, уз  сликање са Деда и Баком Мраз, принцезама, вилама и другим маскотама.

Овим путем позивамо све заинтересоване, да нам се придруже у намери да нашој деци улепшамо  дан, пружајући им подршку и прилику  да покажу да су ДЕЦА КОЈА МЕЊАЈУ СВЕТ!

Будите и Ви подршка овог великог догађаја за наше малишане!

СЛОБОДАН УЛАЗ!