После много перипетија са временским (не)приликама завршним полагањем је данас окончана прва смена школе пливања. Око четрдесетак најупорнијих дечака и девојчица су у присуству својих родитеља и инструктора успешно положили завршни тест на води. Задовољство малишана и родитеља најбоље илуструју осмеси на лицима након успешно окончане школе пливања.

“Мислим да у дугогодишњој пракси и раду школе пливања нисмо имали веће проблеме. Сам податак да је прва смена трајала скоро месец дана показује како је било. Имали смо велике проблеме са кишом и не преостаје ми ништа друго него да полазницима, њиховим родитељима и инструкторима честитам пре свега на стрпљењу, а онда и успешно обављеном послу. За нас нема предаха и већ сутра стартујемо са новом сменом, надајући се да ће нас време послужити за разлику од ове која је данас завршена“ – рекао је координатор школе пливања СЦ Младост Драган Савковић.

Друга смена стартује у понедељак 16.јула у 8,30 часова на градским базенима, а сви заинтересовани се могу пријавити лично или путем телефона 064/641 2785.