Раније него претходних година, у суботу 22.децембра, стартује нова клизалишна сезона. Клизалиште у оквиру спортског центра Младост је постављено, формирана је ледена површина, тако да су се стекли сви неопходни услови за почетак нове клизалишне сезоне која ће трајати скоро два месеца.

“Са припремама смо почели на време, тако да смо фактички пре планираног датума у прилици да отворимо клизалиште. Добро знамо да је то један од ретких садржаја за наше суграђане у зимском периоду, па немамо ниједан разлог да одлажемо почетак сезоне. Радници СЦ Младост су у последње две седмице одрадили све што је било неопходно. Клизалиште је спремно и верујем да је пред нама још једна успешна сезона на леду“ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Руководство СЦ Младост је донело одлуку да не мења цену улазница. Као и претходних година цена улазнице ће бити 150 динара по термину, док ће корисници картица “Три плус“ имати бесплатан улаз на клизалиште.

“Цена улазнице није мењана већ неколико година и тако ће бити и ове сезоне. Оно што такође желим да напоменем је да смо за предстојећу сезону набавили преко 50 пари нових клизаљки и то оних бројева који су најтраженији од стране наших корисника. Клизалиште ће радити сваког дана у већ устаљеним терминима и тако ће бити до окончања зимског распуста, а то је 17.фебруар. Клизање је изузетно атрактивно и здраво, али неретко може да буде и опасно па позивам све посетиоце да воде рачуна о својој, али и безбедности осталих клизача. Надам се повољним временским условима и још једном позивам Чачане да се и ове зиме у великом броју дружимо на нашем клизалишту“ – закључио је директор Стеванић.

Први радни дан клизалишта је у суботу 22.децембра. Термини за клизање ће бити од 12, 14, 16 и 18 часова. Трајање термина је сат и по, док ће се пауза између термина користити за припрему леда. Сви корисници клизалишта приликом преузимања клизаљки морају оставити неки идентификациони документ (личну карту, ђачку или здравствену књижицу…).