Баш како је и најављено из Спортског центра Младост данас тачно у 10 часова су отворене капије градског базена. Нову купалишну сезону су уз највредније посетиоце симболично отворили ученици старијих разреда ОШ “Вук Караџић“ који су управо на базенима одрадили час физичког васпитања.


“Са задовољством могу да кажем да смо одржали обећање и последњег дана маја званично отворили купалишну сезону на базену. Временске услови за овај вид разоноде и спорта су изузетни, па користим прилику да позовем наше суграђане да свакодневно долазе на базене. Вода је чиста и сви предуслови за успешну сезону су испуњени. Од сутра ће у функцији бити и базени за непливаче. За пар дана очекујемо да ће стартовати и угоститељски део садржаја за који је одговоран Студентски центар. Обезбеђене су све пратеће службе и остаје ми на да на почетку купалишне сезоне апелујем на све посетиоце да воде рачуна о својој, али и безбедности осталих купача на базену“ – задовољно је поручио директор СЦ Младост Милош Стеванић.


Данас ће купање бити бесплатно, а радно време базена до 18 јуна је од 10 до 19 часова. Од тог датума капије базена за посетиоце ће бити отворене сваког дана од 8,30 до 20 часова. Цена улазнице је непромењена у односу на прошлу годину и износи 150 динара.