Предстојећи викенд ће бити резервисан за Фестивал одбојке у спортској дворани Младост. У организацији Одбојкашког клуба Борац и Спортског центра Младост, под сводовима “плаве хале“ надметаће се неколико стотина девојчица из свих делова Србије.

Турнир се одржава у четири узрасне категорије. У суботу 28.априла ће се такмичити предпионирке (2005. годиште и млађе) и кадеткиње (2001. годиште и млађе). Другог дана турнира у недељу 29.априла на сцени ће бити пионирке(2003. годиште и млађе) и јуниорке (1999. годиште и млађе).

Један од најмасовнијих одбојкашких турнира у Србији окупиће ове године 44 екипe из 15 градова. Највише екипа долази из Београда, што довољно потврђује висок квалитет предстојећег такмичења.

Већина екипа које ће учествовати на турниру су избориле пласман у завршницу првенства Србије у својим категоријама, па ће им предстојеће такмичење послужити као припрема за званичне изазове који их очекују у мају.

Турнир ће се играти на три одбојкашка терена у спортској дворани Младост, док ће се због великог броја екипа користити и сала ОШ “Свети Сава“.

Организатори турнира Одбојкашки клуб Борац и Спортски центар Младост позивају све љубитеље спорта и одбојке да присуствују турниру и на делу виде будућност српске женске одбојке.