У организацији Одбојкашког клуба Борац и Спортског центра Младост, под сводовима “плаве хале“ и сале ОШ „Свети Сава“ претходног викенда надметало се неколико стотина девојчица из свих делова Србије.

Турнир је одржан у четири узрасне категорије. У суботу 28.априла на терену су били млађе пионирке (2005. годиште и млађе) и кадеткиње (2001. годиште и млађе). Код млађих пионирни најбоље су биле младе одбојкашице Србијанке. Друго место освојио је домаћи Борац, а треће Лаки стар. У конкуренцији кадеткиња прво место припало је Гимназијалцу, други је био Борац, а трећа Шумадија.

Другог дана турнира на сцени су биле пионирке (2003. годиште и млађе) и јуниорке (1999. годиште и млађе). Међу пиониркама најбоље су биле одбојкашице Лазаревца. Друго место припало је Србијанки, а треће одбојкашком клуб АС Батајница. Код јуниорки шампионски пехар отишао је у руке одбојкашица Роде. Јединство из Ужуца освојило је друго место, а, Миленијум из Ниша треће.

Један од најмасовнијих одбојкашких турнира у Србији окупио је ове године 44 екипе из 15 градова. Поред организатора Одбојкашког клуба Борац и Спортског центра Младост, турнир су помогли Халк банка и Треф спорт.