Овогодишњи ДУК фестивал одржаће се 8 и 9. јуна у Парку Младости у Чачку. Фестивал се одржава четврти пут за редом,у сарадњи Спортског центра Младост и ДУК тима, под покровитељством Града Чачка.

Током два фестивалска дана публика ће моћи да ужива у такмичењу у екстремним спортовима, цртању мурала на више локација у граду, пазари на ДУК маркету и наравно слуша добру музику.

У петак, 8. јуна, музички део фестивала отвориће бенд Четири особе, загревање се наставља уз Рамба Амадеуса, а након наступа Антонија Пушића Чачани ће уживати уз Смоки Мардељана, младог репера који своје стихове репује преко олд скул матрице, који звуче као да долазе из кухиње америчких реп легенди. Прво фестивалско вече затвориће београдски састав BAD COPY па посетиоцима остаје да реше чувено питање ,,Да л’ је љубав или пиво“ .

ДУК арена на Морави, слободно можемо рећи за фестивалску суботу када ће посетиоци уживати у електронској музици.
Журка почиње наступом Тијане Кабић, често у медијима називана принцезом војвођанске клубске сцене, Тијана је девојка која је за кратко време, својом музиком и харизмом, освојила срца људи широм Србије. Миx пулт је делила са највећим именима домаће сцене, као и са познатим страним извођачима. Журка се наставља уз прослављеног Марка Настића, пионира електронске музике наших простора.
Наша најпознатија дама ди-џеј и продуцент, једна од првих девојка на елецтро сцени Србије која носи епитет тецхно диве, Леа Добричић својим наступом затвориће музички програм фестивала.

Више о програму скејт такмичења, као и о тачној сатници музичког дела можете сазнати на Фејсбук страници фестивала www.facebook.com/dukfestival/

Карте за вечерњи програм ћете моћи да купите на улазу фестивала по цени од 300 динара за једно фестивалско вече, док за оба фестивалска дана цена ће износити 500 динара. Дневни програм, као и камп зона су бесплатни и на располагању свим посетиоцима.