У Чачку ће 10. маја бити одржана јединствена спортска манифестација под називом “Чачак без граница и атлетска краљица“, на којој се очекује више хиљада учесника.

Због великог интересовања Чачана за учешће у међународној ноћној уличној трци која је позивна, организатори су одлучили да организују и ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА за рекреативце и ПОРОДИЧНУ ТРКУ на 1.100 метара која ће бити на програму 10.маја у 20:30 часова.

Подсетимо, прво ће од 20 часова централним градским улицама трчати ученици чачанских средњих школа и студенти чачанских факултета, а за 21 час заказана је међународна ноћна улична трка „ČAČAK GRAND PRIX“.

Старт свих трка је са Градског трга, а сви заинтересовани могу се пријавити на мејл cacakbezgranica@gmail.com или на телефон: 0646412788. Рок за пријаву је среда 8.мај.
Породичну трку подржао је Покрет за децу „Три плус“, а организатори су за све који прођу кроз циљ обезбедили медаље као успомену на овај догађај.

Програм тог дана почиње у 10 часова кросом РТС-а на теренима Спортског центра Младост. када ће бити одржано 26 трка на којима ће учествовали предшколсци, ученици основних и средњих школа.

Од 17 до 19 биће одржан јавни час на ком ће 140 регистрованих спортских организација из Чачка промовисати 28 спортова.

Организатори ове манифестације су град Чачак, Спортски центар Младост и Чачански спортски савез.

ВИДИМО СЕ НА ГРАДСКОМ ТРГУ!
ЧАЧАК ТРЧИ 10.МАЈА!